Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår känslor bakom muren

i dag är det sol blpå himmel och muren lyser grå och fångar 

frihetens tankar ; för det käns som vår i lufften och då spritter 

 

det i kroppen och man vill ut ; jag tror det att det ligger i våra

instinkter likt djurens vill man ut och parnings dannsa ; för många 

 

kommer ut och är så vackra man känner åter pullsen i stockholm 

igen ; och skälvklart på andra ställen är det lika dant för många

 

separerade säkert i den mörka kalla kylan i vintras ; men nu är

åter redo när allt födds på nytt igen många känslor väcks till 

 

liv igen ; och man båder ser och känner behov och möjligheter 

igen ; ut av dom nya känslorna när kärleken födds igen ; även

 

här som  inlåst så väcks sådana känslor men vi får förtränga

dom efter som dommässta inte kan leva ut dom vi kan bara 

 

vänta på tills blir vårtur i friheten i framtiden när vi är fria och 

lever igen och inte bara sitta inlåsta och hålla oss vid liv 

 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-03-14 10:14



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Våren är en härlig tid, allting vaknar i naturen, alla blommor, bladen på träden spricker ut. Luften är så frisk och skön.
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten