Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk går förbi ler och hälsar

Jag vandrar fram med lätta spänstiga steg efter min väg,

fåglarna kvittrar så vackert, jag svarar visslande med en liknande melodi

jag ler och skrattar till när det dyker upp gamla minnen,

de bara poppar upp i mitt huvud, folk går förbi och ler och hälsar

trots att jag inte känner dem, men så brukar jag också göra,

när någon tar ögonkontakt med mig,

jag ler tillbaks och nickar med huvudet, trevligt tycker jag

när jag är ute och går.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-03-14 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten