Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en varg som jagar om natten

Jag är en varg som springer ylande genom natten,

törstig och hungrig efter ett byte att äta

och blod för att släcka törsten.

Himlen är svart men upplyst av stjärnorna och månen,

en plats fylld av magi genom natten,

där springer jag efter bytet i timmar,

tills jag har  stressat ihjäl det,

då får jag äntligen äta mig mätt och släcka törsten med dess blod,

ty jag är en varg som jagar om natten!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 12:01



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Wow wow wow jag sitter med hakan nere i knävecken...
vilken fantastisk känsla detta förmedlar,
magin kraften det djuriska!!!
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten