Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NoSunshine


It's not cloudy
without me,
u said.
I wonder why,
cuz I havent seen sushine
since you stopped beeing mine.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-03-14 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi