Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramsa

Går kvällen hel och honungsvit
omöjlig att svara
när sömnen som förkastat oss
skrapat våra sår
om vi förvandlades till människor
ur den sista sjön vi såg
där staden ligger sjungande under




Fri vers av Grävling
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-14 23:47



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Myten om Atlantis som en läkande och magisk formel.
Sista versraden ligger öppen för grammatikalisk spekulation och därmed olika tolkningar av innehållet.
"Sjungande" - adverb eller particip? "Under" - substantiv eller preposition?


2020-03-15

  danne //
En svävande känsla i din text..
Grävling
2020-03-15

    Lena Staaf VIP
Drömlikt i sömnlösheten.
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling