Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten

Det drar
Smilgropar syns
En härlig värme infinner sig i kropp
Kan det vara

Nästa sekund
Gråt

Allt är när inget är
Vi är när jaget inte längre tar upp alltet
När tankar stannar
Det är då det känns

En beröring är mer värd

Tusen ord
Det spelar ingen roll

Rösten skapar stämning
Ett lugn
En slags ro
Vill skratta åt och med
Omfamna, hålla kär, hålla om
Det är något speciellt med den där rösten
Inom en snar framtid kanske något är just det
Hör rösten efter och innan
Fast på hjärnhinnan




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson