Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter och väntar på min egen död

Aldrig mer kommer jag att älska

aldrig mer kommer jag att hitta någon som du

aldrig mer ska jag ens försöka att finna någon mer,

för det finns ingen som accepterar min bakgrund

den jag tidigare levt...

mitt liv är nästan slut,

jag sitter bara och väntar på min egen död,

men jag har en vacker skötsam dotter på 15 år

hon lyser upp mitt mörker och ger mig hopp,

hopp om framtiden och att det finns något mer




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 09:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att sitta internerad tär på psyket, det kan kännas meningslöst, men du har en fin dotter, det är positivt.
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten