Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång

Varje gång jag ser dig pulserar mitt hjärta,

varje gång du ser på mig känner jag mig lycklig,

varje gång du tilltalar mig känner jag lycka och

att jag är priviligerad.

Varje gång du tar på mig så är jag din, även fast

du inte vet det än,

varje gång du står nära mig brinner jag inombords,

flammor omöjliga att släcka,

när jag inte ser dig drunknar jag av i min saknad,

och utan dig känns mitt liv så meningslöst...

men jag vet inte hur jag ska berätta för dig att

jag känner så, därför att jag är så rädd att

förlora dig och det vi har nu tillsammans.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-03-15 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten