Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desorienterad

jag flyter fram utan färdrikning eller planer jag bara åker

med utan kontroll för nuet eller framtiden ; så har det

 

varit hela livet ett evigt sökande efter någonting men 

jag vet inte vad ; som ska fylla upp mitt tomrum och 

 

sökandet efter det ; för jag känner sådan sorg och saknad 

över en axel att gråta över ; eller någon att hålla om när 

 

jag mår bra ; eller någon att parata med när jag känner

mej ensam ; för allt blir så påträngande och intensift

 

när man inte någon alls ; allt ekar så tomnt och starkt 

ensamheten kan vara plågande när man inte har valt

 

den skälv ; det är därför jag dyrkar dej som min gudinna 

för du tar mej långt i från känslorna ; och till en verklighet 

 

som är som att levande dröm i välbefinnande i en existens 

som jag aldrig har mött innan dej släpp aldrig taget om mej 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-03-15 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten