Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsplatsen

Ett skrivande arbete
leder fram till något
Något att vara stolt över

Hemma är det svårt
att göra något vettig

Men på arbetsplatsen,
rinner allt som måste göras fram!

Hemma blir det bara nonsens
Men på arbetsplatsen
blir något bra gjort




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner