Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad av hysteri

Oron är befogad
men vad hjälper hysteri.

Att tänka till
ja det är viktigt
att överreagera
inte lika logiskt.

Bländad av hysteri
när rätt beteende går över styr.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-16 09:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ingen som lärt sig något om det förflutna verkar det ..Bra fångat vännen! kram
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson