Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra

Du är lika vacker och skön som en sommardag i juli,

allt i mig som var fruset smälte när jag träffade dig

ditt leende är lika vackert som en soluppgång,

du doftar lika gott som en nyutslagen äng utav flora,

dina vackra ögon döljer en horisont, så djupa att jag

drunknar i dem,

dina vackra läppar är lika saftiga som en solmogen persika

när jag försiktigt kysser dem,

och din vackra hud är som siden när jag smeker dig sakta

över kinden,

du är min midsommar!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-03-16 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten