Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att aldrig sluta tro hur svårt man en det har i livet


var tacksam i mot den du finner efter vägen

i hela mitt liv har jag sökt efter någon som dej som vågar ta mej 

på dom plattser där jag tar dej ; du visar ingen tvekan eller räddsla 

 

för att älska mej som du gör för du är en krigare som jag är ; vi slåss 

mot våra egna demoner i känslornas värld vi slåss för kärleken i denna 

 

hårda kalla värld ; vi fyller varandras behov för att hålla oss tillfredställda 

och varma vi lär känna varandra i vår nya värld i mellan oss ; jag fylls med

 

späning när du berättar om dej skälv du har inte heller hafft det så lätt ; 

som mej heller ; för du imoneras ut av mitt liv när jag berättar om det och 

 

alla minna livs erfarenheter ; men mässt för att jag har överleft dom när 

döden gått bakom mej min rygg i större del ut av vägen ; och sparkat på

 

minna hälar till samman med djävulen i hop om att jag snubbla och ramla 

om kull så att dom kan ta mej hem ; men efter allt så är jag beskyddad för 

 

för jag har alltid hafft en tro på något större en det här mitt i allt elände ; för 

när jag har hafft det som svårast så har jag bett till Gud om hjälp och här står 

 

jag glad tjock och levande efter allt visst att jag har suttit inne länge ; men

det är en del ut av Guds plan att få in mej på rätt väg i livet igen ; här är jag 

 

och söker efter kärleken på rätt väg igen och jag har funit den det finns en

Gud som jag tackar nu ; och inte bara ber om hjälp när jag har det svårt 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-03-16 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten