Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning

Jag efterlyser en tjej i 50 års åldern som varit försvunnen i hela mitt dödliga  liv,

hon är förstående snäll och huslig som jag,

hon tycker om att baka och laga mat precis som jag

hon är snäll generös och omtänksam,

trogen lojal och tempramentsfull på rätt sätt,

allt detta för att jag är väldigt krävande att leva ihop med

jag har problem med mitt temprament och även bristande input kontroll,

jag blir lätt kränkt och irriterad och exploderar till slut,

men jag har lärt mig hantera det med en promenad.

Så du tjej i 50 års åldern, finns du någonstanns så hör av dig!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-17 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten