Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuriska beteenden

Vi har mer och mer börjat få djuriska beteenden och inte civiliserade,

som exempel ta relationer, förr i tiden träffade man någon

och levde hela livet tillsammans med den personen, vackert tycker jag

men i dagens läge träffar man någon på discot eller krogen/klubben,

dansar, blir ihop, skaffar barn och sen skiljer man sig,

precis som djuren gör de träffas parar sig och drar vidare sedan,

men nu har vi tagit det till en ny nivå,

vi sitter vid en dator och pratar innan vi träffas och parar oss,

jag vet inte hur man ska rubricera det!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-17 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten