Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk gör er redo

för mera misär i framtiden
Mera oväder med stormar och orkaner medan
glaciärernas isar smälter då det blir allt varmare
på våran planet
Innan syndafloden kommer och spolar bort hela
Holland ifrån kartan, såvitt jag vet
Då Amsterdam redan ligger under havsytan
Även Bangladesh
Så nu måste ni stålsätta er på flera naturkatastrofer
Vilket ni kan tacka forna genrationer för
För att skylla på dem är helt rätt
Rätt och slätt
Så folk gör er redo!

Ken Cassel
18/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-18 12:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ser man bakåt i tiden, så ser man att dessa naturkatastrofer kommer med jämna mellanrum, men det är ju alltid viktigt att vara redo...bra uppmaning...
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel