Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett varm hjärta i en kall kropp som söker kärlek

det finns nästan inget kvar i mej det är hjärtat som håller 

mej levande för jag hör och känner varje slag inom men ; 

 

när den pumpar mitt varma blod runt om i min kalla kropp

som är blek och full av gammla ärr som har en historia 

 

vartenda än för att påminna mej vad jag har varit ; så

att jag inte ska ta samma vägar igen även om jag har 

 

gjort det igen men varge gång blir ärren djuppare ; som

mitt hjärta varje förlorad kärlek blir allt svårare att komma 

 

över och varje känsla sluter sej allt hårdare ; för varje 

förlorad kärlek och dom blir allt svårare att öppna när 

 

när jag känner mej reddo att älska igen ; men det är 

min fruktan och räddsla so låser dom allt hårdare och 

 

det blir allt svårare att släppa inn ljus och värme i mitt 

mörka kalla sinne ; samtidigt som min törst och hunger 

 

blir allt starkaRe efter kärleken som finns där ute någon

stanns och väntar på mej men min räddsla växer och sluter 

 

mej allt hårdare 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-03-18 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten