Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min käre Yogi uppmuntar mig!


Hälsojakten!

Slåss med den Corona 

det är en riktig pina,

Tillhör riskgrupp för

 corona, måtte jag

inte prövas av den

så att jag får den!

Motionerar lite varje

kväll, då är lugnt

å stilla,

Det är ju ingen

vanlig frilla!




Fri vers (Prosapoesi) av Niliboy
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-18 14:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får vara så försiktig som man kan...
2020-03-21

  Bibbi VIP
2 Krön.7:13,14 och Rom. 8:28
2020-03-19

    ej medlem längre
Hoppas fler slipper detta elände till dikt.
2020-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppas att du slipper detta elände.
2020-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Nu gäller det att vara försiktig, man är inte säker någonstans.
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy