Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur fan kunde du göra så här mot mig!!!!

Att älska någon på avstånd kan vara lika svårt som underbart,

när man njuter av varje beröring, eller besvarar den för att söka kontakt,

samtidigt som man är livrädd att gå över den osynliga gränsen

för vad som är ok eller inte, för man är också fylld av respekt och ödmjukhet,

att riskera att förlora det fina man har tillsammans,

oskyldiga varma kramar eller en försiktig  puss på kinden

det kan leda till att man förlorar sin bästa vän...

för att man i det ögonblicket blir ihop.

 

Jag älskar dig ifrån djupet av mitt hjärta, du är som blodet i det

och det känns som om du får det att slå,

jag spinner likt en katt när du smeker mig, älskar när du ser rätt in i mina ögon,

och med ett leende säger att du älskar mig.

Jag blir så varm i hela min kropp när du säger det,

du fyller mig med glädje då, mitt liv känns fulländat...

MEN HUR FAN KUNDE DU GÖRA SÅ DÄR MOT MIG?

du krossade mig totalt när du gick ifrån mig till en annan man,

straxt efter att du fått mig att tro allt det du sade till mig.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver med sån känsla. jag blir tagen av nästan varenda dikt. och jag är ganska känslokall ska du veta. du har en speciellt röst. tänk om du blivit poetry slam mästare istället för att hamna på kåken? lyssna på botkyrka av aki. det är fler fina låtar från det albumet. från mina hemtrakter. =)
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten