Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Saknaden efter dig är stor

det har gått flera timmar sen jag såg dig sist

jag längtar så mycket efter dig, din doft ditt leende ditt skratt

ja allt som kan nämnas om dig,

jag känner mig så ensam och lite stressad av alla tankar

om var du är, vad du gör.

Du svarar inte i telefonen, det gör mig så  orolig,

har det hänt dig något, det gör mig rädd och orolig,

flera timmar har gått sedan du gick härifrån!

Hjälp!!!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-03-18 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten