Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Privat tanketänk invid Corona tider)


Överlevnads strategi



Om man bygger sig en
Sänghimmel av 4 trä
-stolpar

Sedan lindar in den
uppifrån ner med

Toapapp så kan
Man befinna sig
Därinne utan att

Bli det minsta
Smitad av Corona

Och ha ett litet
Minikylskåp med
de nödvändigaste
förnödenheterna

Samt lite reserv
Lagningspapp

Och tejp om man
Behöver gå på toa

För att täppa igen
Efter sig

Sen kan man ju titta
på nätet och ha mysig
Samvaro med sin
Sambo

Kanske kunna jobba
lite hemifrån

Och ändå gå in i sin
Privata kokong och

Invänta den befriande
Försommaren i ljuvliga
Maj


Utan en massa snoriga
Medborgar Corona
Loosers

Som bara vill smitta
Ner andras liv

Bara för att de själva
Töntigt åkt dit


Gäller bara att hålla
Tyst så ingen annan
Får för sig

Samma smarta idé
Alltså!







Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-18 17:45



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Man kanske kan sätta en kork i ända-
lykten i stället. Det påstås att björnar
som ligger å snusar i idet på vintern
får en förhårdnad i tarmarna så att de inte s.a.s. skiter på sig under sömnen.
Korkat.....va!
2020-03-19

  Bodingen VIP
Ja vart är världen på väg... svininfluensan 2009 var betydligt farligare men inte fasen hamstrade folk då! Dasspapper... Corona är en influensa, ingen magsjuka.
2020-03-19

  Bossepoet från Österbotten
Vår galna värld.
Sitta och glo
I en iglo.

2020-03-19

    Lena Staaf VIP
Får lust att följa ditt råd *fniss* världen är ur led, så varför inte?
2020-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir om corona-rädslan och stolligheter den för med sig.
2020-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP