Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelsen kommer vi över - men inte sann kärlek.


Aforism (kärlek/förälskelse)

kärlek efter
förälskelse;

förnuftets seger
över vanvettig
lusta




Fri vers av fadedfromblack
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-07-06 20:25



Bookmark and Share


    Bostik
Riktigt skön i sin ärlighet! Förälskelsen kan vara full av eld, men kärleken glöder på som fan, och ska man grilla köttfilé är det glöd som gäller, n'est-ce pas?
2006-07-11

  thyra
Sant om sann kärlek! // pricilla
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack