Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På fådda kläder blommar opp!

Min garderob förnyas hela tiden...
Jag skickar till släkt och vänner kläder
som blivit för stora eller för små för mig.

Likadant gör folk till mig, de skickar det
de inte alls använder mer till mig...

Detta är ett helt kostnadsfritt cirkulations lopp
i ett gott miljötänk som jag hoppas
aldrig kommer till stopp!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-19 09:24



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Klimatsmart
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt