Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmen av två hjärtans slag

Kärlekens tecken är så vackert och ljust till skillnad från hat i   mörkret,

och vacker är kärleken när den bryter mörkret med sitt ljus,

och då värmer upp en ensam frusen själ till glädje, och tar bort sorgen,

visar upp en ny värld med välmående och njutning ifrån lidandet i mörkret,

nya möjligheter träder fram, sådana man ej sett förut,

när man var blind och omsluten av mörkret.

 

När man möter någon och blir förälskad så är det många spärrar

och hinder som försvinner mentalt, allt är möjligt i en ny värld som är tom

nu med möjligheter att fylla den med lyckliga varma minnen och upplevelser

av kärlek mellan två älskande människor, i en förtrollad värld,

som de tillsammans skapar steg för steg och fyller med värme

till rytmen av två hjärtans slag, till en melodi i ett paradis för två.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-19 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt vackert. den bästa någonsin!
2020-03-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
"till rytmen av två hjärtans slag, till en melodi i ett paradis för två"
kan det sägas vackrare vad kärleken gör med och för oss. Bravo!
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten