Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För många

För många
Är detta en ny erfarenhet
att vara isolerad hemma
För några
är det bara en fortsättning
på livet som det har varit




Fri vers av Krengan
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-19 17:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att isolera mig.
FÖR många skriver om coronoaviruset.
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Krengan