Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från Berlin smög sig in med vårsolen, i dessa bedrövliga coronatider.


Muskauerstrasse 32

Det var balkong åt båda hållen
Det var linor på toalettspegeln
Jag berättade något om Sverige
Men det var bara jag som lyssnade

Gör något kul framför kameran!
Hör du nu hur staden sorlar?
Vi gick ner i underjorden
Vi hällde drinkar i håret

Minns du det nu?
Du ser skräckslagen ut

Ölen stod på nattduksbordet
Och solen redan högt på himlen
Dansgolvet var kvar i huvudet
När vi stod och rökte på balkongen

Vi satt där intill paraden
Med några tjejer från London
Och det fanns ingen tydlig början
Men heller inget tydligt slut

Minns du det nu?
Du ser skräckslagen ut




Fri vers av blekhet VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-19 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Minns du Paris?", som Werup skrev.
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP