Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud och Djävulen

Änglar och demoner svävar och flyger runtomkring mig,

det är som om Gud och Djävulen finns runt om mig

för att se vilka vägar jag väljer i mitt liv,

Djävulen flåsar mig i nacken och sparkar mig på hälarna,

och hoppas att jag ska falla och sluta tro,

så jag blir svag och lättåtkomlig för honom han

vill ta själen ur min kropp,

men så länge jag tror skyddar Gud mig!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-03-20 08:43



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vem skapade Gud ?
2020-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Nu ska änglarna dyrkas på Guds bekostnad.
Motbjudande!
Vem skapade änglarna?

JESUS är Gud. Han och ingen annan.
2020-03-20

    ej medlem längre
det är varken gud eller jesus som skyddar dig. utan änglarna. alla har alltid minst 2 änglar vid sin sida. om man älskar någon tillräckligt mycket, blir man deras "right hand man", alltså, ängeln på ens högra skuldra. jag och bella har gått igenom mycket, och hon skällde ut mig mycket förut, men jag stannade ändå. för att jag älskar henne! det är bara passionens eld! och du verkar ha det i dig också. =) damn, man!
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten