Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar går allt åt helvete

Ibland känns allt så omöjligt och svårt som att allt går emot mig på min väg

min dotter har inte svarat i telefonen fast jag har ringt henne tre gånger,

är hon upptagen eller vill hon inte ha med mig att göra?

Jag vet och förstår inte vad det är frågan om.

Allt går åt helvete idag, jag ringer min dotter men hon svarar fortfarande inte.

Hon svarade inte igår kväll och inte på hela dagen idag,

och självklart så tror jag att det värsta har hänt henne och till slut tar

känslorna överhanden och jag säger  på hennes telefonsvarare: 

Nu är Ronnie din pappa, jag vill inte ha med dig att göra!

Då som först ringer hon efter en stund och säger hej, då la jag på luren

och ringer sedan till min kontaktperson och frågar om hon fått numret av henne,

ja men det var för länge sedan sa hon, då kan du med dra åt helvete

din dumma åsna sa jag till henne och la på luren,

hur fan kan hon ge numret hit när det sitter flera våldtäcktsmän här...

fy fan idag förlorade jag två personer som jag älskade.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten