Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment i från det förflutna


vad håller du på med vad gör du

vad gör du vad tar du dej till vad håller du på med min vän ;

hur fan kunde du hur kunde hon då är det som jag har vägrat 

 

att känna hela tiden ; jag orkar inte mer snälla sluta försvin ur 

mitt liv igen ska du sitta där och gråta ; när det var du som var 

 

otrogen för jag är säker på att du inte grät när ni var med varandra 

och roa er bakom min rygg jag gjorde allt för dej jag gav allt jag hadde 

 

även om det inte var så mycket ; men jag gav allt matrialt kärlek  

känslor tankar hjärta och mycket mer men framför allt all min tid

 

med dej ; och så gör du så här i mot mej vad håller du på med 

är du helt galen för jag gav dej allt och du gav dej till min vän 

 

som inte har givit dej något eller slösat sin tid på dej vad är det för 

fel på mej vad är det jag inte gör för att få dej attälska mej och vara 

 

trogen och lojal som jag är med dej eller hadde du inga ärliga avsikter 

med mej eller var jag bara din leksak som du är färdig med hur fan

 

kunde du göra så här i mot mej 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-03-20 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten