Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksamhet 2020-03-19


ta vara på livet och kärleken

i dag är det så soligt och vackert dag jag njuter i varge andetag 

för det är ett mirakel att vakna upp och att man kan se man kan 

 

se ; menmånga tänker inte på det för livet är en gåva men många 

tar det förgivet ; men lev i dag fullt ut för i morgon kan du vara 

 

död för inget är förevigt ; för det kan hända att man passerar och 

försvinner före sin ålder dom så älska nu och haka inte upp dej på

 

baggateler ; för varge dag är fylld med nya möjligheter så lev inte 

i det förflutna med dess minnen och känslor ; förlåt dom som har

 

gjort er ledsna eller stötta fyll inte upp ryggsäcken med gammalt

groll och besvikelser för det blir bara tungt att bära på ; försök i 

 

stället att förstå när allt är lungt och bitarna har fallit på platts för 

det är svårare att älska en att hata så lägg ner energi på att älska 

 

för det är en vacker solig dag ut och ta en promenad eller överaska

din partner med en fin fika och kärlek det är tid för det nu och nu 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten