Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att hålla fast vid ditt ord!


Den grönskande cypressen!

Herre lär mig leva

led mig till källan

ge av din visdom

styrk mig i min

svaghet,

ge av det goda

att hålla fast vid

ditt ord....

 

"Jag är som en grönskande

cypress, hos mig finner du

din frukt.

Den som är vis förstår det."

Hosea 14:9-10




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-20 16:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som landar mjukt i mitt inre!
2020-03-23

  Bibbi VIP
Amen!
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint diktat...som en bön...
2020-03-21

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om förtröstan!
2020-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy