Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24/7 (2000-12-06)

Den här staden;
fylld av vilsna, olyckliga själar
tomma på det innersta
fulla av det yttersta
Jakten pågår utanför
tjugofyra gånger sju

Jag sitter i det lugna
i min egen takt gör jag
full av det innersta
tom på det yttersta
tjugofyra gånger sju

En plats är reserverad för er alla
kom, slå er ner!
Tjugofyra gånger sju
tjugofyra gånger sju
det finns tid
kom slå er ner
och njut
av livets tysthet




Fri vers av kpoesi
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-20 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi