Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självrannsakan


Vart tog jag vägen? 1, 2, 3 ...

Omsluten av en dimma
den alltid redo vreden
simmar ut genom mig
laddad med åsikter, värdeomdömen
och ironi

Vart tog jag vägen?
Jag som sökaren och friheten
Jag som lugnet och frälsaren
Jag som eleven och läraren
Jag som Jag

Tillbakamotad av egot
drar jag de vattensprängda molnen över mig
och räknar sakta upp
tills jag hör min egen röst!
1, 2. 3 ...




Fri vers (Fri form) av kpoesi
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi