Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla tårar

Hur vidgas mitt öga?
Min förstärkta cirkel
runt livets pupill
Hur vidgas livet?

Döva mitt yttre
före vinterns mörka kårar
Skänk mig insikt
Skänk mig liv
ur mina kalla tårar




Fri vers (Fri form) av kpoesi
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-25 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi