Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar första pris i idioti

Igår var jag full av vrede,

idag är jag full av ånger,

känner mig väldigt dum och vet inte

om jag ska ringa de två som jag älskar

och be dem om ursäkt,

det känns lika självklart som svårt,

ja det är självklart men så svårt på samma gång.

 

Ja idag är en dag av ånger och skam för igår uttalade

jag mig i vrede och sårade två personer jag älskar,

den ena var min egen dotter den andra var min flickvän,

bra jobbat Conny...som vanligt tar jag första pris i idioti,

där är jag oslagbar, jag slutar aldrig att förvåna mig själv.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-21 10:07



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja att tygla sina innersta tankar kan vara en svår procedur, men så länge samvetet finns där så finns det hopp!
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten