Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första mötet gjorde mig hjälplöst förälskad

Det första mötet till ett nytt äventyr, ett oskrivet blad,

ensamheten har äntligen nått sitt slut och i mitt mörka sinne

har det börjat spridas ljus och värme, mitt hjärta har börjat slå

extraslag i din närhet, glädjen sköljer igenom min kropp,

fyller den med energi och nya krafter, hoppet växer nu starkt inom mig

jag börjar åter att skönja en bra framtid med dig vid min sida,

för du har räddat mitt liv ut ur ensamhet och mörker.

 

När jag mötte dig första gången så påverkade du mig så starkt

du fick mig att sväva upp ur gropen där jag stått i mörker och trampat länge,

jag blir så varm i mitt bröst varje gång min blick möter din

vi står där och bara ser varandra djupt i ögonen, jag är helt förlorad

hjälplöst förälskad och förlorad i bara dig,

det skrämmer mig lite när jag totalt tappar kontrollen över mig själv

du påverkar allt inom mig,

inget i världen skrämmer mig längre förutom att förlora dig

det är min värsta mardröm.

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-03-21 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten