Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt stod de där, vackra!

Jag tänker tillbaka på de skönheter som jag har träffat under mitt liv,

de som spred glädje och värme i mitt frusna bröst och hjärta

som gav mitt liv en sorts mening och satt ett värde på det,

för till en början var jag inte ens intresserad av dem på det sättet

men genom ett umgänge med glädje så genomgick de en förvandling

i mitt hjärta, och känslor kom som började beröra mig starkt,

jag började se de med nya ögon, och plötsligt stod de där så vackra,

och jag fattade ingenting!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-03-21 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten