Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är förälskad beroende ut av dej


från det förflutna och dess känslor

du gör mej starkare du får mej att tro på oss och en framtid till 

samman ; som jag inte änns trodde på min egen innan jag mötte 

 

dej ; men varge gång du ser på mej fylls jag med glädje och energi

och varge gång du rör mej så pullserar mitt hjärta hårt och jag ryser 

 

jag vill krypa tätt in till dej ; för att du ska smeka mej mer och jag 

kysser dej ömnt och rör dej försiktigt ; för att väcka din hunger för 

 

nu vill jag ha mer ut av dej jag vill ha allt lika mycket som jag vill

ge dej ; för du för du är så full av överaskningar för till vardax är

 

du så tyst och lungn och försiktig ; men i sängen blir du ett vild

 

djur och jag älskar det vilken förvandling ; du gör det omöjligt

för mej att änns tänka på att lämna dej för jag älskar hela dej

 

för du är så förstående när jag talar till dej om minna problem 

och glädjen delar jag med dej tack för att du ger mej ett så

 

värdigt liv värt att leva och tack för all kärlek du generöst ger 

mej för jag är beroende ut av dej för att leva 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-03-21 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten