Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig (2000-06-19)

Ge mig din vision!
Och Jag förverkligar den

Ge mig din kärlek!
Och jag besvarar den

Ge mig ditt hat!
Och jag förbiser det

Ge mig din luft!
Och jag andas in den

Ge mig din kraft!
Och jag använder den

Ge mig hela dig
Och jag tar dig




Fri vers av kpoesi
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-21 19:00



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Obalanserat förhållande - väl gestaltat !
2020-03-22

    ej medlem längre
Nu får du ge dig!
Jag ger upp!
Måste märka denna oxå...
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi