Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker kämpa

Ibland känns det som om jag vill släppa allt och bara ge upp,

men det går inte jag har kommit alldeles för långt för det,

jag kan inte ge upp och släppa taget om mitt liv och den verklighet

som jag lever i bakom de grå murarna.

De kan låsa in mig min kropp men inte min själ för den är

för evigt fri...

men många tankar har passerat i mitt huvud under åren

en del att bara ge upp och en del att fly till friheten,

men jag vägrar att ge upp

och jag vägrar att leva på rymmen så jag tänker kämpa.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-22 10:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur vet DU att den är fri?
2020-03-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så länge själen är fri så kan du kämpa.
2020-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Hur definierar du den friheten?
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten