Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev en förlorare i mina egna ögon

Det är mycket jag ångrar i mitt liv

när det gäller relationer,  jag gick från charmör

till ett monster för jag kan inte hantera min vrede.

Efter en tids problematiska tankar om otrohet,

efter en tids nekande kom sanningen fram,

och då bröt helvetet löst och jag började spy galla

och hat omkring mig, tog till handgripligheter

slog hårt och skoningslöst,

nu känner jag sådan skam och önskar att jag

bara gått därifrån som en vinnare,

men istället stannade jag och slogs och blev

en förlorare i mina egna ögon.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-03-22 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten