Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjugotalet vi aldrig glömmer


Tid må komma och tid må gå

Ute är gatorna tomma,
på jobbet ekar korridorerna.

Inget är som det ska,
människors beteende följer
inget normalt mönster,
naturen följer heller
inget normalt mönster.

Tid må komma
och tid må gå men början på detta tjugotal,
glömmer ingen
och konsekvenserna
kommer märkas i överflöd.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-22 21:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit om vår tid..
2020-03-23

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit om vår tid..
2020-03-23

    AA VIP
Bra fångat om tiden som är.
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson