Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikter (2000-09-05)

Dikter,
Jag läser dem

Dikter,
Jag skriver dem

Dikter,
Jag läser och skriver dem
Men förstår jag dem?

Eller är det de
Som förstår mig?

Dikter skriver sig
Själva
Jag läser dem
Och jag skriver dem
Som de själva vill bli
Lästa och skrivna




Fri vers av kpoesi
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-03-23 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi