Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föds (2000-11-30)

Jag föds ur ord och meningar
Som en morgonvind över hustaken
Rent är mitt sinne
Liksom barnets borttagna navelsträng
När den torkat och kastats
Avklippt av fadern

Immiga är mina minnen
Från härskarens tider
Med dess kastvindar
Kalla som en gnistrande
Vinterdag
I ett paradis
påhittat av mig




Fri vers av kpoesi
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 09:47



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Tycker om din första rad - för den är så sann ! Genom skrivandet föds man i den bemärkelse att man lär känna sig själv !
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi