Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så jävla trött på mig själv

Jag är så jävla trött på mig själv

jag är så jävla trött på situationen

jag är så jävla trött på allt runt omkring mig

jag måste ta mig till nästa nivå, till nästa steg

det kallas friheten säger de som vet,

det lever visst dödliga där, men det är för mig okänt

som lever innanför muren,

jag är så jävla less så jag behöver byta planet

till en annan galax, få en ny början på en främmande

mark, där mitt liv och äventyr kan få börja om på nytt

med spänningen jag söker.

 

Enda sen barnsben har jag testat gränser maximalt,

tills det har gått åt helvete, så nu sitter jag här

bakom en mur som jag inte kommer över som ett resultat

av framfarten i mitt liv och alla rackartyg jag ställt till med,

för att inte nämna spriten som gjorde mig galen,

det var som att hälla bensin på elden, då fladdrade mina

aggretioner och min vrede upp likt lågor i en explosion,

jag blir galen, tokig jag tappar all kontroll över mig själv,

jag gillar inte att erkänna det, men jag blev farlig

Jag har aldrig kommit någonstanns med mitt liv, jag har

bara stått och trampat på samma plats, och sakta sjunkit ner

i min egen skit, vissa dagar sjunker jag till botten, och så var

den dagen när jag inte fick tag i min dotter på telefonen och blev

orolig och sedan jäkligt arg, då flammade jag upp och sa något

elakt på hennes telefonsvarare, och det kommer jag aldrig att

förlåta mig själv för för jag sa i min vrede att jag inte ville vara

hennes pappa längre och att hennes styvpappa kunde vara det istället!

Ja det är sant, jag sa så...

fan va lågt gjort av mig. Tvi!!!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 09:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag rökte alldeles för mycket i november. cigaretter bara alltså. då mådde jag bäst i världen, i 3 timmar. sen har jag haft nån influensa sen dess, nästan 4 månader. du är inte den enda som överdriver. =)
2020-03-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
Att såra den man älskar gör alltid ont.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten