Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment i från det förflutna full av saknad


saknade efter kärleken

det är länge sedan jag kände mej älskad nu jag känner så

starka lustar ut av att bli älskad och att få älska någon ; men 

 

kanske är jag inte redo än men min saknad är stor efter att 

känna något ; för jag känner ingenting förutom saknaden 

 

nu jag är så ensam och ledsen stundvis ; för i bland börjar 

tårar att falla utan att jag vet varför det kan vara en låt som

 

är relaterad ; till ett fint ögonblick som spelas på tv eller radio 

för jag har starka minnen ut av allt vackert som jag har fått 

 

uppleva som jag håller krampaktigt tag i ; för för jag vill 

förevigt minnas det som värmde mej och spred ljus i

 

mitt mörka sinne ; aldrig vill jag glöma den kärlek jag 

fick en gång i tiden för den lär väll inte komma igen ; 

 

vad vet jag men jag är så tacksam att jag fik möta den 

och dess upplevelser det var så underbart när jag sitter 

 

i min ensamhet och minns till baka 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-03-23 14:44



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ensamheten kan vara tuff för oss alla, och då är det skönt att kunna påminna sig det vackra som varit.
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten