Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet ingenting


Alla verkar veta vem jag är,
särskilt när jag gör fel.

Balanserar gränslöst,
det går för lätt och jag trampar snett.

Bygger högt och faller hårt.

Aldrig mer,
men bara lite till.

Vad är det jag vill,
jag vet ingenting.

Alla känner mig förutom jag,
jag vet inte ens vem jag ska va.




Bunden vers av Haverist
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 17:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Identifierar mig starkt med de två första raderna.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Haverist
Haverist