Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig eftersmak

Berätta, hur känns det?

Jag kan se att du är helt borta. Jag lyssnar även om jag inte pratar så ofta.

Blir det ensamt att vara så hög?

Hur blev det såhär, fick du hjärtat krossat eller kände att du aldrig dög?

Du drar ner mig likt gravitationslagen. Mina händer börjar skaka och det pirrar i hela magen

Försöker minnas vad som hände, hur gjorde du när hela världen vände?

Gör mig hel, gör mig lycklig eller förvandla mig till ett vrak.

Är det någon skillnad, eller är allt samma sak? Det har ändå en dålig eftersmak.

Jag vet att du har haft det svårt. Det är därför du håller så hårt.

Fast, du kommer aldrig se mig. Så hjärtat fortsätt berätta, vad var det som blev så fel för dig?

Berätta, så kanske vi båda kan släppa.
Gå vidare och glömma. Jag lovar att inte dömma.

Även om vi inte är gjorda för varandra, så kanske vi kan glömma dom andra.

En gång till, få min värld att stå still. Få det att brännas, min själ att skämmas och mitt minne att försämras.

Bara en sista gång.
Så snälla, bara berätta.




Bunden vers av Haverist
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-23 17:56



Bookmark and Share


  SgtChrille
Svär det här...var fett bra o relaterbart.


2020-03-27

    Max Poisé
Denna förtjänar lite uppmärksamhet.
Skulle gärna ha delat upp raderna så blir
det mer flyt i texten och de utmärkta rimmen.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Haverist
Haverist