Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En käftsmäll

Totala motsatser, vi blev varandras svaghet.

Som två magneter,
båda med egen skörhet.

Rädslan för att släppa in någon nära, ett riktigt tankefel.
Samtidigt lika rädd för ensamhet.

Det susar i kroppen,
känslor exploderar genom blodomloppet
och leder till sömnlöshet.

Saknad som framkallar blåmärken och
Känslor, som en käftsmäll av hårdhet.

Fallet gör ondare ju högre vi byggt, men försöker se saker i klarhet.

I slutändan är det värt all ovisshet.




Bunden vers av Haverist
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-03 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haverist
Haverist