Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substanser


Alla substanser,
tränger in i mina relationer,
som cancer.

Normala känslor tappar ytterligare nyanser.

Hur många chanser, behöver hjälp på flera instanser.

Du och jag,
vi är två som dansar den här dansen.




Bunden vers av Haverist
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-23 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haverist
Haverist